HALF-LIFE 2 BUTTONS NOT WORKING

Is your current game supported? Come in to find out.
Post Reply
Dav

HALF-LIFE 2 BUTTONS NOT WORKING

Post by Dav » May 15 2006, 10:36 AM

I'm using Jays lastest software for the orb (Doom 3 works awesome) but the buttons in Hlaf-life 2 are not working. Does anyone have a copy of there cfg? so that I can compare mine to.

Thank you
Dave

dw
Posts: 5
Joined: May 13 2006, 20:05 PM

Post by dw » June 01 2006, 21:32 PM

Hello Jay
Thanks for the responce. I tried your newer version, and am getting the runtime 429 error. I have been using an older version with Half-Life 2 and it's been working great (no doom3 support though :(

So this version still not working Jay

Dave

Guest

Post by Guest » June 02 2006, 11:33 AM

Well that stinks. hah. Did you run the new Setup.exe or just do the web update? I thought the Setup.exe should fix things up... I will dig into it.

Jay

dw
Posts: 5
Joined: May 13 2006, 20:05 PM

Post by dw » June 02 2006, 19:44 PM

Hello Jay
I used the link above, setup.exe 1.8 meg

Thank you
Dave

dw
Posts: 5
Joined: May 13 2006, 20:05 PM

Post by dw » June 04 2006, 11:33 AM

That seemed to work Jay. It took two times of running the game to get the buttons mapped out right (might have been me) but works great now.
I'll mess with it more this evening, and try different games. Thank you very much.

Sorry for the slow responce, my internet (comcast has been down most of this weeked)

Dave

Post Reply